Marina Alta

RUTA: València-Marina Alta-València

Descobrix una de la nostra joya del mediterraneo La Marina Alta. Visitarem el Jardin de L’Albardà que posseïx una gran diversitat botànica en més de 700 espècies de plantes autòctones i una gran colecció de roses. Recorrerem els carrers de Xàbia pel seu centre històric de cort medieval, fins a aplegar a la veta de la Nao, el pico més oriental de la província d'Alacant.

DATA:1 d'abril

PREU:67 €

Ruta del país Càtar

RUTA: València-Càtars-València

Les ciutats més emblemàtiques del sur de França tenen molt que ensenyar-te: arquitectura gòtica, viles, castells, palaus i una espectacular gastronomia. Visita Lagrasse, Toulouse, Albi, Cordes sur Ciel, Carcassone… i degusta els plats més típics, con la cassoulet o el canard *à l’orange. ¡Este viage a una atra época t'enamorarà en tots els sentits!

DATA:16 d'abril

PREU:845 €

Cantabria

RUTA: València-Cantàbria-València

Coneix les principals joyes càntabres: la vila medieval de Santillana de la Mar, el Museu de Altamira, Comillas… Puja al telefèric de Font De, admira els Picos d'Europa i visita el Parc Natural de Cabárceno. Alucina en els plats locals i, al regrés, goja també de la gastronomia de la Rioja.

DATA:9 de maig

PREU:695 €

Conca

RUTA: València-Conca-valència

Visitarem la ciutat de Conca declarada patrimoni de la humanitat des de 1996 a on podrem conéixer les famoses cases penjades, la primera catedral gòtica d'Espanya i recórrer els carrers d'esta ciutat medieval fortificada. Combinarem cultura en naturalea, visitant el naiximent del rio cuervo i la Serranía de Conca en la seua Ciutat Encantada a on podrem admirar este impressionant fenomen geològic.

DATA:19 de maig

PREU:350 €

Castella i Lleó

RUTA: Valéncia-Castella i Lleó-Valéncia

Un dels destins en major diversitat natural d'Europa, monuments espectaculars, una gastronomia de lo més completa… aixina és esta regió de l'interior d'Espanya que t'entusiasmarà. Visitarem dos de les seues ciutats patrimoni, Àvila i Segòvia. Seguirem els passos al riu Duero en Zamora i Bou; visitarem la capital del Ribera del Duero, Peñafiel, a on també tindrem possibilitat de visitar una dels seus cellers i podrem conéixer els més emblemàtic de la seua capital, Valladolit.

DATA:11 de juni

PREU:685 €

Onda

RUTA: València-Onda-València

HISTÒRIA I NATURALESA

Coneixerem l'època de major esplendor d'Onda, la islàmica, de mans del magnífic patrimoni històric i cultural que ha quedat d'ella, i la joia del qual és el seu castell coronant el centre històric.

Continuarem per les grutes de San José, en Vall d’Uixò, on realitzarem una visita a peu i amb barca per l'interior del considerat el riu subterrani navegable més llarg d'Europa.

DATA:17 de juny

PREU:69 €

País Basc

RUTA: València-País Basc-València

PAISATGES, CULTURA I GASTRONOMIA

Una de les millors gastronomies del món, platges envoltades de naturalesa, exemples d'arquitectura de *vanguarda… això és el que podrem descobrir en el nostre viatge per Euskadi. Passarem també per Navarra per a visitar la seua capital, Pamplona, que estarà ja llesta per a la seua festa de Sant Fermín i finalitzarem a Olite, la vila medieval de carrers empedrats, nobles casalots, galeries medievals i esplèndides esglésies.

DATA:5 de juliol

PREU:870 €

Guadalest

RUTA: Valencia-Guadalest-Valencia

UNA MUNTANYA AMB MOLTA VIDA


Passa un fantàstic dia en el turístic poble de Guadalest. Accedeix al seu peculiar castell a través d'un túnel excavat manualment i contempla com les seues cases naixen de la mateixa roca, donant pas al centre històric d'una localitat declarada conjunt historicoartístic. A més, podràs gaudir de la gastronomia de la zona en un restaurant emblemàtic.

DATA:15 de juliol

PREU:62 €