Bocairent

RUTA: Bocairent

Perd-te pels laberíntics carrers de Bocairent i coneix, amb ajuda d'un guía local, els secrets del seu barri medieval. No et perdes el seu tresor més important, la seua Plaça de Bous excavada en la cova, la més antiga de la Comunitat Valenciana.

Acaba el tour familiaritzant-te amb l'autèntic sabor dels principals productes locals.

 

DATA:6 d' abril

PREU:49 €

Cantabria

RUTA: Valencia -Burgos- Suances / Santander / Comillas-Picos de Europa / Potes / Monasterio de Santo Toribio de Liébana / San Vicente de la Barquera-Cabárceno / Altamira-Valencia

Passa 6 dies entre el camp i la ciutat disfrutant de les principals joies càntabres. Amera't d'història passejant pel museu viu que és Santillana del Mar, visita les coves d'Altamira, coneix Santander i recorre els Pics d'Europa com un autèntic muntanyenc.

Carga les piles amb la astronomía local i provaràs el verdader nord!

DATA:24 al 29 d'abril

PREU:535 €

Ruta dels conquistadors

RUTA: Valencia -Toledo / Cáceres- Mérida / Trujillo- Plasencia / Hervás / Granadilla- La Alberca / Parque Natural de las Batuecas / Peña de Francia- Alberca / Salamanca - Valencia

5 dies en ruta per algunas de les ciutats espanyoles amb més història. Descobrix el patrimoni de lugares tan nobles com Toledo, Càceres, Mèrida, Trujillo, Plasència, Hervás, Salamanca... Finalitza disfrutant de la peculiar vegetación del Parc Natural de les Batuecas i no te'n vages sense fer una parada en Ávila per a menjar el seu tradicional porquet.

DATA:17 al 21 de maig

PREU:535 €

L´Horta Valenciana

RUTA: València - Assut de la Reial Séquia de Moncada - Valéncia - Alboraia - Meliana - València

Comprén la importància de l'horta per a València. Esta ruta comença en l'Assut de la Real Séquia de Moncada, passeja per l'horta de Godella, viu una sessió del Tribunal de les Aguas i visita el Vaig moldre de Vera del siglo XV. Anys de tradició que s'afi anzarán compartint una paella a llenya en la barraca de Toni Montoliu.

En esta experiència, Consum col·labora amb la fundació ASSUT 

DATA:30 de maig

PREU:45 €

L´Albufera, la cultura de l´arròs

RUTA: València - Gola del Pujol - reserva del Racó de l’Olla - La Baldovina - Tancat de l´Estell - València

Sumérgete de ple en el Parc Natural de L'Albufera! Un dia coneixent la seua principal flora i fauna, fent un passeig amb barca, visitant els arrossars, observant el procés que sigue l'arròs en una cooperativa i, com no podia ser de cap altra manera, menjant una paella en una autèntica barraca. Una experiència astronómica que necessites assaborir!

* En esta experiència, Consum col·labora amb la fundació ASSUT

DATA:9 de juny

PREU:45 €

Ruta del País Càtar

RUTA: Valencia/Barcelona -Toulouse / Mirepoix -Sarlat y St Cirq Lapopie- Albi / Cordes sur ciel-Carcassone - Valencia/Barcelona

Descobrix més de 2.000 anys d'història, passejant pels carrers dels pobles més bonics del sud de França. Larasse, Tolosa, Carcassone o Albi et traslladen a una altra època, mentres disfrutes de la astronomía francesa de sempre amb un típic magret de canard o una degustación de formatges.

4 dies que et faran sentir com en un conte!

DATA:19 al 23 de juny

PREU:685 €

Utiel, enoturisme i embotits

RUTA: Valencia-Utiel-Valencia

Viatja pel passat i el present d'un dels millors centres d'enoturismo de la comarca, la finca de Foia de Cadenes. T'espera una visita per la Bodega Vicente Gandia, amb un espectacular tast i aperitiu entre vinyes. Finalitza coneixent el Santuari i l'Ermita de Ntra. Sra. la Virgen del Remei i provant els famosos embotits locals.

DATA:6 de juny

PREU:49 €

Vilafamés

RUTA: Vilafamés

Endinsa't en la província de Castelló i admira els orígenes àrabs de què és un dels pobles més bonics d'Espanya. Visita la popular Roca Grossa i degusta els sabors de la zona en un dels seus millors restaurants. Podràs completar la teua experiència visitant la Cova Matutano, un dels principals jaciments paleolítics de la Comunitat.

DATA:13 de juny

PREU:39 €