Vilafranca i Sant Sadurní d'Anoia

RUTA: Barcelona - Vilafranca i Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

Segles de tradició viticultora reunits en una mateixa zona. Fes una ruta guiada per Vilafranca i no et perdis la basílica de Santa Maria, el Palau Reial, el Palau Baltà i el Palau Macià. Acaba el dia a la capital del cava, Sant Sadurn d’Anoia, on visitaràs un dels cellers més reconeguts i gaudiràs d’un dinar omplet amb tast de cava. Assaboreix el caràcter del Penedès!

DATA:7 de setembre

PREU:65 €

Asturias

RUTA: Valencia-Asturias-Oviedo-Covadonga-Cangas de Onís-Cuenca del Nalón-Cudillero-Villaviciosa-Bodega Sidreria el Gaitero-Gijón-Candás-Cabo Peñas-Asturias-Valencia

Degusta 6 dies d'experiència gastronòmica per Astúries, on contemplaràs les joies preromàniques del nucli antic d'Oviedo, la naturalesa del Parc Nacional dels Pics d'Europa i beuràs sidra en un famós celler de la costa villaviciosina. A més, no te n'aniràs sense provar una autèntica fabada asturiana a Gijón. Bon profit!

DATA:Del 17 al 22 de setembre

PREU:545 €

L´Albufera, la cultura de l´arròs

RUTA: València - Gola del Pujol - reserva del Racó de l’Olla - La Baldovina - Tancat de l´Estell - València

Recorre la llacuna del parc natural amb barca i meravella’t amb la seua flora i fauna. Endinsa’t en el món de l’arròs de la mà d’agricultors experts i visitant La Baldovina, una de les finques d’arrossars més tradicional. Degusta un menú de la terra en una barraca, on no faltarà la clàssica paella. Tota una experiència al voltant de l’arròs!

* En esta experiència, Consum col·labora amb la fundació ASSUT

DATA:26 d' octubre

PREU:45 €

Montserrat i Pessebre vivent

RUTA: barcelona - Montserrat i Pessebre vivent - Barcelona

Arriba amb el tren cremallera a la muntanya de Montserrat, presidida per la famosa basílica. Allà tindràs el privilegi d’escoltar una de les corals nfantils més antigues d’Europa i d’assaborir els plats tradicionals en un dels millors restaurants de la zona.Posa el colofó visitant el pessebre vivent de Corbera del Llobregat.

Et perdràs aquest espectacle?

DATA:30 de novembre

PREU:79 €