Preguntas Frecuentes

previo previo

Què significa ser soci-client de Món Consum?

Ser soci-client de Món Consum et permet entrar a disfrutar dels avantatges del programa de fidelització. Donar-s’hi d’alta és molt fàcil. Els socis-clients tenen nombrosos avantatges per totes les seues compres, grans descomptes i una àmplia gamma d’ofertes. A més si et registres en la nostra web podràs elaborar la teua llista de la compra estalviadora, aconseguir ofertes addicionals, planificar els teus menús i formar part de comunitats afins al teu estil de vida. Fes-te soci-client de Món Consum en esta web.

Quant costa ser soci-client?

L’aportació obligatòria de capital social, de 10 cèntims d’euro (0,10 €), serà cobrada per la Cooperativa mitjançant compensació de l’import esmentat en el primer xec-regal que s’expedisca a favor del soci.

Avantatges de ser soci-client

- Xec regal CONSUM

El xec regal és la suma dels descomptes aconseguits per les compres mensuals + els descomptes aconseguits pels productes Cheque-crece i Els meus Preferits.

Si les teues compres del mes superen els 50 euros, tens un descompte del 0,75%, i si superen els 125 euros, este descompte puja fins a l’1,25%. Cada mes podràs consultar i imprimir el teu xec regal CONSUM amb l’acumulat de les teues compres mensuals. Si no vols imprimir el xec en la web, bescanvia´l amb la app o te l’enviem a casa.

Estos descomptes s’acumulen automàticament en el teu xec regal mensual. Només hauràs d´identificar-te en caixa cada volta que faces una compra i així faràs créixer el teu xec a fi de mes. Si no portes la targeta quan vages a comprar, no patisques, pots dir-li a la caixera el teu DNI/NIE i tots els descomptes s’aplicaran de la mateixa manera. Per a bescanviar els xecs regal hauràs de presentar la targeta o bé identificar-te amb el DNI/NIE


El xec regal el podràs imprimir en la web o bescanviar-lo a través de la nostra app Món Consum. També el pots rebre al teu domicili.

El Xec Regal és propietat exclusiva de “CONSUM, COOP.V.” i només pot ser redimit en compres efectuades en establiments CONSUM o CHARTER adherits, adquirint productes per un valor igual o superior al de l’import del xec (abonant la diferència en este últim cas). No s’admetrà el xec com a mitjà de pagament per a compres per valor inferior al seu nominal. El xec només pot ser utilitzat per la persona al favor de la qual va expedit nominativament o per qualsevol soci pertanyent a la seua unitat familiar. Per a la seua redempció és imprescindible la presentació del D.N.I o carnet de soci de “CONSUM, S.COOP.V.” No s’acceptaran xecs trencats, esmenats, copiats o manipulats.

- Productes “Cheque Crece”

Els productes “Cheque Crece” són una selecció d’articles amb descompte del qual només es poden beneficiar els socis-clients. Els descomptes “Cheque Crece” es van sumant en el teu xec regal, només hauràs de presentar en caixa la teua targeta Món Consum cada vegada que faces una compra i així faràs créixer encara més el teu xec a fi de mes.

Consulta’ls en la web, app o els podràs identificar al teu supermercat perquè estan senyalitzats com a productes “Cheque Crece”.

- Els meus Preferits/ Oferta personalitzada

Descomptes personalitzats en articles que sols comprar habitualment i que aconseguiràs de forma periòdica i en funció de les teues compres. Estes ofertes no les trobaràs senyalitzades en els lineals de les nostres tendes. Podràs rebre’ls a casa, consultar-los en la web o en l’app Món Consum.

Només hauràs d´identificar-te en caixa com a soci-client cada volta que faces una compra i així faràs créixer encara més el teu xec a fi de mes.

Per a disfrutar d´Els meus Preferits la mitjana de les compres dels últims 5 mesos disponibles ha de superar els 125€.

- Invertir en la nostra Cooperativa amb una alta rendibilitat

Els socis de la cooperativa poden subscriure aportacions a Capital Social Voluntari per un valor nominal unitari de 150 € i fins a un límit màxim de 81.000 € (540 aportacions). Per estes aportacions perceben un interés revisable i pagador semestralment, per semestres naturals i vençuts.

Per a una informació més completa, i per a saber quina rendibilitat obtindràs per la teua inversió, consulta en la pàgina dels nostres avantatges i fes clic sobre “Calcula la teua rendibilitat”

- Consulta de forma gratuïta la nostra revista

Pel fet de ser soci-client, tens accés de forma gratuïta a la revista CONSUM ENTRENOSOTROS, un format còmode, atractiu, amb continguts interessants i articles sobre consum, que pots consultar en la nostra web, sol·licitar per correu electrònic en format PDF o rebre al teu domicili.

- Comunitats Consum

Forma part de comunitats afins al teu estil de vida. Perquè tots els nostres socis-clients sou diferents, també tenim ofertes diferents per a cada un de vosaltres. Registra’t en la nostra web, unix-te a la teua comunitat i gaudix d’avantatges exclusius només per a tu. Avantatges exclusius per a socis-clients registrats en la web Món Consum.

o En família:

És una comunitat per als qui penseu per dos, per tres o per més, on sempre trobaràs avantatges exclusius per a estalviar, aprendre i divertir-te en família. A més, t’oferix el servici de consulta gratuïta a la nostra nutricionista. Avantatge exclusiu per a socis-clients registrats en la web Món Consum.

o Prova i aprova:

Si eres d’aquells a qui agrada provar-ho tot, unix-te a Prova i aprova. Ací, tu opines sobre la qualitat dels nostres productes de marca pròpia i pots aconseguir premis addicionals.

o Viure&Viatjar:

Una comunitat on els nostres socis-clients troben viatges especials, i la familiaritat i la proximitat els convertixen en experiències úniques. Anima’t a descobrir noves destinacions a preus exclusius i on només hauràs de preocupar-te del més important: viure-ho tot.

- Targeta Món Consum amb modalitat de pagament. Sense costos d’emissió ni de manteniment, emesa per BBVA

La teua targeta Món Consum també pot ser amb modalitat de pagament: a més d’aconseguir descomptes en Consum, pots pagar les compres en tots els supermercats Consum, Consum Basic i Charter adherits i en tots els establiments Visa/Mastercard. Continua disfrutant de tots els avantatges de la teua targeta Consum i, a més, de tots els avantatges que t’oferix una targeta Visa.

Esta targeta porta incorporat el sistema Contactless, per a pagar totes les compres sense contacte, de forma ràpida i segura, tant en Consum com en qualsevol establiment VISA.

En establiments Consum, paga amb tota flexibilitat: pagament immediat, a fi de mes o pagament especial.

Fora d’establiments Consum, la targeta s’emet per defecte amb pagament a fi de mes; si vols, pots modificar esta forma de pagament telefonant al número d’atenció al client de BBVA 900 108 590. La targeta Visa Consum té lliure domiciliació bancària, no has de canviar de banc, i assegurances gratuïtes d’accidents de viatge i atracament en caixers. Paga en totes les tendes i tendes online i trau diners en més d’1 milió de caixers adherits a Visa a tot el món. Traspassa efectiu de la targeta al teu compte corrent.

Estos avantatges van vinculats exclusivament a qui sol·licite la targeta Món Consum amb la modalitat de pagament i sempre que haja sigut aprovada pel banc BBVA.

- App mòbil

Porta al damunt tots els avantatges amb l’app de Consum. Esta aplicació et permet consultar els productes en oferta, les teues ofertes personalitzades, vore l’import del teu últim xec regal, crear les teues llistes de la compra estalviadora i localitzar qualsevol supermercat Consum estigues on estigues. A més, amb esta app podràs bescanviar els teus xecs regals, cupons i vals descompte per mitjà del mòbil. És un avantatge exclusiu per als socis registrats en la web Món Consum.

- Llistes de la compra estalviadora

Per a ajudar-te a estalviar i fer-te la compra més fàcil, hem creat en la nostra web Món Consum el gestor de les llistes de la compra. Una ferramenta pràctica que et suggerix els productes que compres habitualment i et permet navegar per totes les nostres ofertes, seleccionar els productes que t’interessen i reunir-los en una mateixa llista, que pots guardar, modificar, imprimir i compartir amb qui vulgues. És un avantatge exclusiu per als socis registrats en la web Món Consum.

- Els meus Cupons Estalvi

Són descomptes en productes seleccionats especialment per a tu, exclusius i personalitzats. Podràs imprimir-te’ls des de la web o bescanviar-los directament amb l’app Món Consum.

Com puc sol·licitar la targeta Món Consum?

- Des d’esta web

- Emplenant una sol·licitud de paper que trobaràs en qualsevol supermercat Consum.

Avantatges de la targeta Món Consum:

És immediata, t’entreguem una targeta provisional.

És única, cada soci-client disposa d’una única targeta.

No cal portar-la sempre al damunt a l’hora de comprar, es pot introduir el DNI del soci-client. (Però no la targeta de residència).

Amb possibilitat de tindre la targeta amb modalitat de pagament.

En una única sol·licitud per a una única targeta Món Consum (amb modalitat de pagament o sense).

Qui pot ser soci-client?

Totes aquelles persones que tinguen més de 18 anys.

Com puc modificar les meues dades de soci-client?

Has canviat de domicili o vols modificar alguna dada personal? Fes clic ací i efectua la modificació o telefona al número d’atenció al client 900 500 126.

Pot utilitzar la targeta Món Consum algú més de la meua família?

La targeta Món Consum està dissenyada perquè siga personal. Els menors d’edat podran utilitzar la targeta Món Consum dels seus pares. Excepte per a pagar.

Quan m’enviaran la targeta Món Consum de plàstic?

En 2-4 setmanes aproximadament la rebràs al teu domicili.

Què és i per a què servix vincular-se a una altra targeta Consum?

Vincular-se no és res més que agrupar totes les targetes Consum dels diferents membres d’una família amb la finalitat de sumar més avantatges per a tots. Com que totes les compres d’una llar s’acumulen, es rep un únic extracte, els productes d’Els meus Preferits seran més ajustats als gustos d’una casa i el xec regal serà molt més gran.

Què he de fer si perd, em roben o se’m deteriora la targeta Món Consum?

Hi ha dos maneres de demanar una altra targeta:

- Sol·licitar-ho en la web, en “La meua àrea personal”.

- També podràs sol·licitar-ne un duplicat telefonant al número d’escolta activa 900500126.

Però recorda que amb el DNI també pots continuar operant i acumulant descomptes.

En cas de sol·licitar la baixa per defunció del titular de la targeta, necessitem que ens envieu el certificat de defunció escanejat a esta adreça electrònica: escuchaactiva@consum.es

Com puc exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les meues dades?

En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sol·licitant-ho per escrit signat dirigit al domicili situat a l’av. d’Alginet, núm. 1, 46460, Silla (València).

Tiquet electrònic

Els socis-clientes tenen un versió digital dels tiquets, tant en el web (La meua àrea personal/Els meus tiquets) com en l’App Món Consum. Podràs consultar el que necessites: vore algun import, fer una devolució en tenda o compartir-los amb qui vulgues.

Per què no dispose de tiquet electrònic quan faig les compres en un CHARTER?

Perquè CHARTER és una franquícia de CONSUM, és una empresa diferent, i no disposem dels seus tiquets, són documents comptables de l’empresa titular del CHARTER i no de CONSUM. Per a disposar d’un tiquet electrònic d’unes compres efectuades en un CHARTER, l’empresa que explota el CHARTER hauria de comptar amb este sistema; CONSUM només és l’empresa franquiciadora, i disposa del sistema de tiquet electrònic en aquells establiments comercials dels qual és titular: és a dir, els establiments comercials CONSUM.

Quins tiquets puc veure?

Podràs veure tots els teus tiquets personals, no de tots els integrants de la unitat familiar.